Gør jeres næste event uforglemmeligt med en skøn tur rundt i Københavns kanaler. Med vores udlejningsbåde kan I gøre den næste fejring af en fødselsdag, firmatur eller andre sociale arrangementer til en helt særlig oplevelse. Vores picnic-både er alle udstyret med lydløse elmotorer. Det er godt for miljøet, men det betyder også, at I stadig kan tale sammen, selvom I er en større gruppe, der sejler i flere både.

 

Bådene er designet til at være meget simple at styre, så alle kan være med. I kan derfor trygt invitere selv de mest uerfarne matroser med ombord. Foretrækker I kaptajner til at sejle jer rundt, kan det også arrangeres.


Som noget nyt kan vi nu desuden tilbyde større båd med plads til 12 eller 25 personer. Her vil en kaptajn sørge for at sejle jer, hvorhen I vil.

 

Uanset hvad jeres ønsker er, gør vi altid vores ypperste for, at alle får en hyggelig og mindeværdig oplevelse i Københavns Havn.


Brug vores bæredygtige både til privat havnerundfart

Den klassiske havnerundfart i Københavns Havn er nu blevet opgraderet: Med FriendShips bådudlejning får I muligheden for selv at tage styringen over kanalrundfarten. 

 

Sejl rundt i Københavns historiske kanaler og oplev storbyen på en unik og uforglemmelig måde. I får nøglerne til jeres helt private båd og kan drage på opdagelse på egen hånd. Det giver jer muligheden for at opleve og blive en del af den helt specielle atmosfære, der hersker i havnen og i de charmerende kanaler.

 

Valget er jeres, I bestemmer tempoet, og hvordan I bruger tiden. Det er havnerundfart for eventyrlystne personer, der hellere selv vil gribe dagen.

Oplagt idé til jeres næste firmaarrangement

En kanalrundfart for firmaet eller teamet er en hyggelig og oplevelsesrig måde at lære hinanden bedre at kende på. De mange flotte bygninger og mindesmærker, I finder langs kanalerne, sikrer en spændende tur for både lokale københavnere og gæster fra ind- og udland.

 

En af fordelene ved en privat kanalrundfart er, at det giver mulighed for en quiz eller anden sjov konkurrence undervejs, og I kan naturligvis også nyde lidt lækkert på turen. Vi hjælper gerne med at arrangere en mindeværdig tur, så kontakt os endelig, hvis I vil gøre turen ekstra særlig med mad og drikke eller f.eks. en champagnesmagning. Kun fantasien sætter grænser!

 

Hvis det er en sjov og anderledes transportform, I er på udkig efter, hjælper vi også meget gerne med at bringe jer sikkert fra A til B.


Er I klar til at booke jeres næste firmaarrangement, eller vil I gerne høre mere om de forskellige muligheder?

 

Book en tid her, eller kontakt os via kontaktformularen nedenfor.

Kontakt os