Sejl din egen båd

Hos FriendShips lejer du en brugervenlig elbåd i et lækkert design, som ikke kræver nogen form for certifikat eller erfaring at sejle. Vi skal nok sørge for at sætte jer godt ind i båden og regler, før I sejler ud.
I kan være op til maks. 8 personer i båden, uanset alder og størrelse.

Da bådene er elektriske, slipper I for at skulle overdøve en larmende motor. I kan i stedet læne jer tilbage i de bløde hynder og nyde omgivelserne, mens båden lydløst tager jer rundt i de københavnske kanaler.

Alle vores både styres med rat, hvilket gør sejladsen lettere for en uøvet kaptajn. Det har også den fordel, at kaptajnen sidder komfortabelt med ansigtet mod de andre i båden.
I midten af båden har vi placeret et solidt træbord, så I uden problemer kan nyde medbragt mad og drikke på turen.

En tur i en FriendShips-elbåd er uden tvivl det bedste valg, når I selv vil bestemme ruten på jeres hygge-cruise rundt i København.

Større både med kaptajn

Hos FriendShips tilbyder vi også større både med kaptajn. Disse både er oplagte til større grupper eller begivenheder. Vi har bådtyper der kan have op til enten 12 eller 25 personer ombord.

Disse både bookes ved at sende os en email info@FriendShips.dk og fortælle os hvornår og hvor længe i ønsker at booke.

De sejles af en erfaren kaptajn fra FriendShips, som vil bringe jer sikkert og roligt gennem Københavns kanaler. I kan give jeres evt. ønsker til ruten til kaptajnen, eller I kan lade det være op til kaptajnen at sejle jer igennem de bedste steder alt efter hvor længe I har booket. Med ombord er der en Soundboks, bord og champagnekøler.

Det er også muligt at blive samlet op og sat af andre steder i Københavns havn. Lad os høre om I har nogle ønsker, så informerer vi jer om hvor lang tid det vil tage at samle jer op/sætte jer af ved disse steder.

Husk: I kan også bestille mad og drikke til jeres tur. Læs mere om hvad vi tilbyder her!

12-personers båd

Denne båd kan have op til maks. 12 passagerer med uanset størrelse. Båden skal bookes mindst 5 dage før afgang og kan ikke bookes uden kaptajn.
Båden lejes til 1600kr i timen.

Du booker også disse større både igennem vores bookingsystem, via knappen forneden.

25-personers båd

Denne type båd kan have maks. 25 passagerer med uanset størrelse. Båden skal bookes mindst 5 dage før afgang og kan ikke bookes uden kaptajn.
Båden lejes til 2750kr i timen. Denne type båd skal bookes i mindst 2 timer.

Du booker også disse større både igennem vores bookingsystem, via knappen forneden.