Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Har du et spørgsmål, du ikke kan finde svar på her eller i vores lejebetingelser, så tøv ikke med at kontakte os på info@friendships.dk eller på tlf. 5383 7878.

Hvilken båd er det?

Alle vores 8-personer både er eldrevne for mindst mulig påvirkning af miljøet, hvilket samtidig betyder, at I ikke generes af motorstøj. Bådene er styret med rat, og i midten er et solidt og rummeligt bord med plads til jeres medbragte mad og drikke. Alle siddepladser er beklædt med bløde hynder, også i ryggen, så sæt jer godt tilbage og nyd turen i Københavns Havn.

Hvor hurtigt kan båden sejle?

Bådens maksimumhastighed er 3 knob svarende til ca. 5,5 km/t, hvilket er den tilladte maksimumhastighed i kanalerne. Det giver rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser.

Hvad er kravene for at måtte sejle en båd?

Det kræver hverken licens eller tidligere erfaring at sejle vores både. Føreren skal blot være min. 18 år og forblive ædru under turen. Vi forklarer, hvordan båden fungerer, inden vi sender jer afsted.

Hvor sejler vi fra?

Start- og slutsted er fra vores bådhus på Trangravsvej 1 på Christianshavn.
Du kan finde et kort her i bunden af siden eller ved at klikke her:
https://goo.gl/maps/TMBwi5SDoVgzowCc9

Hvor mange kan der være i en båd?

Af sikkerheds- og forsikringsmæssige årsager må der max. være 8 personer i en båd, uanset størrelse og alder.

Må vi medbringe vores hund?

Naturligvis, de firbenede matroser er også velkomne ombord. Dog er det på eget ansvar, og skal hunden bære redningsvest, skal I selv medbringe den.

Kan man leje en båd inkl. kaptajn?

Vores mission er at give alle mulighed for at opleve den følelse af frihed, der er forbundet med at sejle. I vores 8-personers både er du kaptajn på din egen båd, og tager på opdagelse på egen hånd.
Vores større både til enten 12 eller 25 personer, er dog altid sejlet af en erfaren kaptajn fra FriendShips.

Kan jeg aflyse min booking?

Ja, du kan aflyse din booking helt frem til 24 timer før start og få fuld refusion, du skal blot sende en mail med dine bookingoplysninger til cancellation@friendships.dk.

For de større både til enten 12 eller 25 personer, er det samme procedure, dog skal disse slags både aflyses 5 dage inden afgang for at få fuld refusion.

Bemærk, har du booket mere end tre både, så skal du aflyse fem dage i forvejen for at få fuld refusion.

Hvordan booker jeg en båd?

Du booker en båd her via vores hjemmeside, eller ved at komme forbi os i vores bådhus på Trangravsvej 1 på Christianshavn.

Må vi medbringe mad og drikke?

Naturligvis. Hvis I ikke har fået det hele med, så har vi også et udvalg af vand, vin og øl, som I kan købe før afgang.

Må vi bade fra båden?

Nej, det er ikke tilladt at bade fra båden. Bemærk i øvrigt også, at det ifølge Havnereglementet kun er tilladt at bade i de afmærkede områder.

Kan vi parkere hos jer?

Vi har desværre ikke parkeringspladser tilknyttet vores bådhus. Vi anbefaler, at I prøver Bodenhoffs Plads eller ved Operaen, hvor det som regel er muligt at finde en plads.