Bådudlejning på Christianshavn

Bådudlejning: Oplev København i egen båd

Lej en båd og tag på oplevelse i de charmerende, københavnske kanaler. Hos os er du kaptajnen over din egen båd og bestemmer selv, hvorhen turen skal gå. 

Atmosfæren på vandet er helt speciel, og det, synes vi, alle skal have mulighed for at opleve.

Vi har derfor gjort bådudlejning nemt og simpelt for dig.

Vores brugervenlige elbåde kan sejles af alle over 18 år. Du booker blot en båd, så sørger vi for grundige instruktioner før afgang. 

Lej en båd med det samme og få en unik og hyggelig oplevelse, hvor I oplever København fra en helt ny vinkel.

Bæredygtig bådudlejning uden at spare på komforten

Hos os er bæredygtigheden i fokus. Vores elbåde sejler nemlig alle på CO2-kompenseret, grøn strøm fra danske vindmøller.

Det betyder dog ikke, at der er sparet på komforten.

Lejer du en båd hos os, kan du nyde turen rundt i Københavns Havn fra de bløde hynder, som alle både er udstyret med. 

For at gøre bådene så brugervenlige som muligt, styres de med et rat. Det betyder også, at kaptajnen sidder behageligt med front mod de andre passagerer.

Der er plads til 8 personer i en båd, så saml venner, familie eller kolleger og drag på opdagelse i smukke København.

Køb gavekort til at leje en båd i København

Mangler du en anderledes og unik gaveidé til en, du holder af?

Så er et gavekort til vores flotte elbåde den perfekte gave. Gavekortet giver adgang til en af vores hyggelige picnic-både, som den heldige modtager kan sejle på opdagelse i Københavns historiske havn i.

Bådens bløde hynder sikrer en komfortabel tur for alle aldre, og det solide bord i midten giver mulighed for at nyde lidt lækkert undervejs. Det er de bedste rammer for dejlig oplevelse på vandet, hvad mere kan man ønske sig?

Der er plads til 8 personer i vores picnic-både, så måske er du endda så heldig, at du bliver inviteret med.

Hold jeres næste event på vandet

Er I på udkig efter en sjov og anderledes måde at fejre en fødselsdag, afholde et teamevent eller noget helt tredje? Så er en hyggelig sejltur rundt i de københavnske kanaler det helt rigtige valg!

I vores elbåde med plads til 8 personer sejler I selv på opdagelse. Ønsker I at sidde samlet, har vi nogle større både med plads til 12 eller 25 personer, hvor jeres FriendShips-kaptajn sørger for at sejle jer, hvorhen I gerne vil.

Uanset om I skal transporteres fra ét sted til et andet, eller om I drømmer om jeres egen luksuriøse havnerundfart, vil vi gøre vores ypperste for, det bliver en oplevelse, I aldrig glemmer. Skal turen krydres med en champagnesmagning undervejs eller lidt lækkert til ganen, hjælper vi også gerne med at arrangere det.

friendshipscph

Følg med på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.